• CSR

I AP Pension er vores motto din pension – vores ansvar, og det ansvar tager vi alvorligt. Som pensionsselskab har vi først og fremmest et ansvar for at sikre et så godt afkast som muligt til vores kunder, og vi har også et ansvar for, at investeringerne sker ansvarligt og understøtter en bæredygtig udvikling.

Vi har en politik for ansvarlighed og bæredygtighed på investeringsområdet, der er baseret på veldefinerede og anerkendte internationale principper om menneskerettigheder, korruption og miljø. Formålet med politikken er at understøtte, at vores investeringer bidrager til en bæredygtig og ansvarlig udvikling.

Læs vores politik for ansvarlighed og bæredygtighed

Beholdninger

I AP Pension ønsker vi at være gennemsigtige om vores tilgang til ansvarlige investeringer, så kunder kan se, hvad deres pensionsopsparing er investeret i. Her på siden kan du se, hvilke selskaber og stater AP Pension investerer i. To gange årligt opdaterer AP Pension listerne over, hvilke aktier, private equity forvaltere, stats- og virksomhedsobligationer vi investerer i per 30. juni og 31. december.

Aktier

Statsobligationer

Virksomhedsobligationer

Unoterede investeringer

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 17.00 alle hverdage.