• CSR

Foreningen AP Pension f.m.b.a. forventer at holde ordinær generalforsamling den 13. april 2021 på Radisson Blu Scandinavian Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S i København.

I AP Pension følger vi den aktuelle corona-situation tæt, og vi følger til enhver tid de anbefalinger og restriktioner, som regeringen kommer med. Når vi tidsmæssigt nærmer os, vil vi melde ud om de konkrete rammer for afholdelse. Følg med i AP Update eller her på siden, hvor vi skriver nærmere.

Kunder i Foreningen AP Pension f.m.b.a. kan deltage i generalforsamlingen, men på grund af situationen med corona opfordrer vi på nuværende tidspunkt til, at så få som muligt deltager.

Det er kun de delegerede, der har stemmeret på generalforsamlingen. De delegerede vælges af og blandt kunderne og repræsenterer kundernes interesser. Arbejdsgivere og medarbejdere vælger hver deres delegerede. Det er de delegerede, der på generalforsamlingen vælger medlemmerne af bestyrelsen for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

Læs mere om valget af delegerede

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 17.00 alle hverdage.