Har du smerter i kroppen?

Vi fortæller om de mest almindelige smerter i kroppen, og hvad du kan gøre og skal være opmærksom på, hvis du har ondt.

 

Generelt om smerter i ryggen

Der kan være mange grunde til gener i muskler og led. Én af de væsentligste årsager er, at vi i dag ofte lever et liv med meget lidt bevægelse. Der kan være mange grunde til gener i muskler og led. Én af de væsentligste årsager er, at vi i dag ofte lever et liv med meget lidt bevægelse.

Der kan være mange grunde til gener i muskler og led. Én af de væsentligste årsager er, at vi i dag ofte lever et liv med meget lidt bevægelse.


Smerter i lænd

Lændesmerter kan defineres som smerter i området, der strækker sig fra det nederste ribben til overgangen mellem balle og lår. Få de tre primære årsager til lændesmerter. Lændesmerter kan defineres som smerter i området, der strækker sig fra det nederste ribben til overgangen mellem balle og lår. Få de tre primære årsager til ...

Lændesmerter kan defineres som smerter i området, der strækker sig fra det nederste ribben til overgangen mellem balle og lår. Få de tre primære årsager til lændesmerter.


Smerter i arm, skulder, albue eller håndled

Smerter i skulderen og armens øvrige led skyldes ofte en overbelastning i bevægeapparatet. Men smerter i arm og skulder kan også bunde i mere alvorlige sygdomme. Her kan ... Smerter i skulderen og armens øvrige led skyldes ofte en overbelastning i bevægeapparatet. Men smerter i arm og skulder kan også bunde i mere alvorlige sygdom ...

Smerter i skulderen og armens øvrige led skyldes ofte en overbelastning i bevægeapparatet. Men smerter i arm og skulder kan også bunde i mere alvorlige sygdomme. Her kan du læse om de smerter, der primært skyldes en overbelastning i bevægeapparatet.


Smerter i øvre ryg

Den øverste del af ryggen, også kaldet brystrygsøjlen, er mindre bevægelig end nakke og lænd. Du kan selv gøre rigtig meget for at beskytte din ryg. Vi giver dig et par ... Den øverste del af ryggen, også kaldet brystrygsøjlen, er mindre bevægelig end nakke og lænd. Du kan selv gøre rigtig meget for at beskytte din ryg. Vi giver ...

Den øverste del af ryggen, også kaldet brystrygsøjlen, er mindre bevægelig end nakke og lænd. Du kan selv gøre rigtig meget for at beskytte din ryg. Vi giver dig et par gode råd.


Smerter i nakken

Der kan være mange forskellige årsager til smerter i nakken. Du kan f.eks. få ondt i nakken, hvis du gennem længere tid belaster kroppen forkert. Du får hjælp og gode rå ... Der kan være mange forskellige årsager til smerter i nakken. Du kan f.eks. få ondt i nakken, hvis du gennem længere tid belaster kroppen forkert. Du får hjælp ...

Der kan være mange forskellige årsager til smerter i nakken. Du kan f.eks. få ondt i nakken, hvis du gennem længere tid belaster kroppen forkert. Du får hjælp og gode råd til at beskytte din nakke.